de VVD Waalre zoekt collega's

Vind jij ook dat het in Waalre nog beter kan? Dat Waalre het beste woondorp blijft nabij vele voorzieningen. En ben je bereid je daar met hart en ziel voor in te zetten dan moet je vooral doorlezen.

De VVD is bij de landelijke verkiezingen in maart 2017 ook in Waalre de grootste partij geworden.

 

Dat is niet vanzelfsprekend, daarvoor zijn we met een heel aantal VVD-ers met verschillende achtergronden o.a. qua kennis en kwaliteiten continue in de weer. Zo vinden we het opnieuw inrichten van de Eindhovense weg in Aalst en de Traverse in Waalre-dorp erg belangrijk.

De VVD wil dat Waalre nog levendiger en saamhoriger wordt met het nieuwe gemeenschapshuisfunctie in het nieuwe gemeentehuis.

 

We kijken om naar elkaar en helpen en stimuleren Waalrenaren die een (tijdelijk) steuntje in de rug kunnen gebruiken. We willen dat het maatschappelijke talent ontwikkelen van onze inwoners door overheidsparticipatie nog verder uitgebreid wordt.

Ben jij van mening dat de VVD daarvoor de beste partij is om dat te realiseren en wil jij je stempel zetten op de koers van onze gemeente meld je dan aan als voorlopig kandidaat raadslid voor de periode 2018-2022

 

Voor meer informatie of aanmelding kan je contact opnemen met de secretaris van het kandidaatstellen bestuur van het VVD Lokaal netwerk Brainport Regio.

Dhr. Joost Hanssen j.hanssen@vvdeindhoven.nl T: 06 126 01 621of met Dhr. Jan-Jaap Jacobsma janjaap@jacobsma.nl T: 06 152 22 245